MINA SIDOR - LOGGA IN    |     KONTAKTA OSS    |     JOBBA HOS OSS    |     DRIFTSINFORMATION ”facebook””youtube””Linkedin”

 

ARKIV

NU KAN DU REGISTRERA DIG FÖR ATT FÅ PRESENTKORT

Publicerad 2020-05-28

Du som har ett förstahandskontrakt sedan 1 maj 2019 och bor kvar i samma lägenhet den 30 april 2020 och fortsatt bor kvar hos Bostadsstiftelsen Platen har kvalificerat dig till att få 5 x 100 kr i presentkort via Cardskippers app, som du laddar ner i din smartphone. 

Registrera ditt smartphonenummer på Mina sidor (måste göras även om du har ett telefonummer registrerat tidigare). Om du inte har inloggning på Mina sidor, får du skapa ett nytt konto, klicka på "Registrera dig". 

Gör så här:
1. Registrera ditt smartphonenummer på Mina sidor (måste göras även om du har ett telefonummer registrerat tidigare) 

2. Klicka på "Ändra registrering" 

3. Skriv in ditt smartphone nummer i rutan 

Vad händer efter registrering? Efter den 22 juni får du ett SMS med en länk till appen* Cardskipper som du ska ladda ner i din mobil.(Vänta med att ladda ner appen* tills du fått ditt SMS). I appen* ser du i vilken butik du kan använda ditt presentkort.

ÄNDRING AV BONUSSYSTEM - KVARBOENDERABATTER...

Publicerad 2020-05-15

Kvarboenderabatten infördes i slutet av 90-talet för att motverka omflyttning och vakanser i en tid då bostadsmarknaden innehöll många vakanser. Rabatten infördes som ett mervärde för den som bodde i våra lägenheter då.

Rabatten var ett bonussystem som beslutades ensidigt av Bostadsstiftelsen Platen. Under mitten av 2000-talet krisade bostadsmarknaden ännu en gång och då genomfördes flera olika stödkampanjer t ex ungdomskampanjer. Även kvarboenderabatterna justerades och utökades.

2016 togs beslut om att stoppa inflödet i bonussystemet.

Idag är bostadsmarknaden annorlunda. Vi behöver inte längre motverka omflyttning och vakanserna är väldigt låga. Vi väljer därför att ersätta detta bonussystem med ett nytt mervärde, via Sjöstadskortet.

Kvarboenderabatten avskaffas som mervärde i sin nuvarande form och ersätts med ett nytt mervärde, Sjöstadskortet. Vi vill att fler hyresgäster ska gynnas i det nya systemet och vi vill samtidigt bidra till annan samhällsnytta, genom att stödja den lokala handeln, som är en viktig del i en levande kommun.

Vi vill att fler hyresgäster ska känna att vårt varumärkeslöfte ”Bo bra där du lever, Lev bra där du bor!” infrias.

SJÖSTADSKORTET - NYTT MERVÄRDE TILL VÅRA...

Publicerad 2020-05-08

Idag är vi med och lanserar en helt ny produkt i Motala. Bostadsstiftelsen Platen har tillsammans med Tillväxt Motala och Cardskipper gjort det möjligt att utveckla ett digitalt presentkort som ska ge stöd till vår lokala handel. Som hyresgäst hos oss kommer du att få stor nytta av det. Mer information om hur du gör för att få dina digitala presentkort får du i nästa nummer av Vi i Platen, som delas ut till hyresgäster 26-28 maj.     

- Det är viktigt för oss att ta ett samhällsansvar i dessa tider. Vi måste tillsammans hjälpas åt för att Motala ska fortsätta vara en kommun som lever och utvecklas, säger Platens ordförande Daniel Starkengren.

Läs mer om lanseringen och Sjöstadskortet här

 

Telefon 0141-655 855 
E-post: info@platen.se
Platensgatan 1, Box 33, 591 21 Motala

Bostadsstiftelsen Platen är ett stort företag i förhållande till Motalas storlek. Vi är en viktig aktör på den lokala hyresmarknaden och har drygt 20 % av ortens befolkning boende hos oss. Vår affärsidé är att erbjuda lägenheter för alla generationer, på ett hållbart och ett klimatsmart sätt.

© Bostadsstiftelsen Platen    |    Kontakta oss    |     Sitekarta    |    Om webbplatsen   |   GDPR   |   Bildbank  |   PS  |  SL