FELANMÄLAN

Enklaste sättet att göra en felanmälan till oss är att logga in på Mina sidor här på hemsidan. Du loggar in som vanligt genom att trycka på knappen "Logga in Mina sidor" på den här webbplatsens förstasida. 

När du loggat in ska du trycka på den gröna menyn längst upp på sidan. Då dyker flera nya rubriker upp. Tryck då på plustecknet på samma rad som det står Mina sidor. Som andra rubrik kommer då Felanmälan med ett plus upp. Tryck på plustecknet.  

Tryck på Ny felanmälan. Fyll i formuläret, beskriv felet så noga som möjligt och tryck sedan på knappen Spara. Du kan därefter följa ditt ärende och se vem som handlägger ärendet via rubriken Felanmälan när du är inloggad på Mina sidor.

Det näst lättaste sättet att göra en felanmälan är att skicka e-post till felanmalan@platen.se. Då får du i mejlet skriva in alla dina kontaktuppgifter och noga beskriva felet samt fylla i om det är okej för att använda huvudnyckel. 

Mejlet kommer att läsas vardagar kl 07.00-16.00 av Kundcenters handläggare. Handläggaren skriver om mejlet i ett formulär och sänder formuläret digitalt till handläggande personal.  

Det tredje lättaste sättet att göra en felanmälan är att ringa direkt till Kundcenters servicetelefon på 0141 - 655 855, som är öppen vardagar 08.00 - 12.00 (undantag meddelas i nyhetsspalten på vår webbplats förstasida). Här pratar du direkt med en handläggare i Kundcenter, som matar in dina uppgifter i ett formulär digitalt och som sedan sänds till handläggande personal.

Vår Fastighets- och störningsjour kan du ringa för att göra akuta felanmälningar vardagar 16.00 - 08.00 samt på helger 00.00-24.00 på tel 0141-21 95 40.

Platensgatan 1, Box 33, 591 21 Motala
Tel 0141-22 89 00 | Fax 0141-532 46
E-post: info@platen.se

Bostadsstiftelsen Platen är ett mycket stort företag i förhållande till Motalas storlek. Vi är dominerade på hyresmarknaden och har drygt 20 % av ortens befolkning boende hos oss. Vår affärsidé är att erbjuda allsidiga, goda och prisvärda bostäder till alla.

© Bostadsstiftelsen Platen    |    Kontakta oss    |     Sitekarta    |    Om cookies   |   GDPR   |   Bildbank  |   PS  |  SL