MINA SIDOR - LOGGA IN    |     KONTAKTA OSS    |     JOBBA HOS OSS    |     DRIFTSINFORMATION ”facebook””youtube””Linkedin”

FELANMÄLAN

Vill du göra en felanmälan? Här nedan finner du de enklaste sätten för att upprätta ditt ärende.

Felanmälan via Mina Sidor

1. Logga in på Mina sidor. Logga in här >>

Du loggar in som vanligt genom att trycka på knappen: "Logga in Mina sidor" på den här webbplatsens förstasida.

2. Felanmälan skapar du under Kontrakt och Skapa nytt ärende
3. Välj Objekt för serviceärende Välj Utrymme och vilket rum felanmälan gäller. (Hittar du inte den exakta benämningen - välj det som är närmast)
4. Välj Objekt för serviceärende Välj Utrymme och vilket rum felanmälan gäller.
5. Välj Beskrivning och skriv in felet.
6. Under Övrigt fyller du i om det är ok att vi kan gå in i din lägenhet med huvudnyckel.
7. Tryck på Skicka!

Beskriv felet så noga som möjligt och tryck sedan på knappen Spara. Du kan därefter följa ditt ärende och se vem som handlägger ärendet via rubriken Felanmälan när du är inloggad på Mina sidor.

Felanmälan via e-post

Det näst lättaste sättet att göra en felanmälan är att skicka e-post till felanmalan@platen.se. Då får du i mejlet skriva in alla dina kontaktuppgifter och noga beskriva felet samt fylla i om det är okej för att använda huvudnyckel. 

Mejlet kommer att läsas vardagar kl 07.00-16.00 av Kundcenters handläggare. Handläggaren skriver om mejlet i ett formulär och sänder formuläret digitalt till handläggande personal.  

Felanmälan via telefon

Det tredje lättaste sättet att göra en felanmälan är att ringa direkt till Kundcenters servicetelefon på 0141 - 655 855, som är öppen vardagar 08.00 - 12.00 (undantag meddelas i nyhetsspalten på vår webbplats förstasida). 

Här pratar du direkt med en handläggare i Kundcenter, som matar in dina uppgifter i ett formulär digitalt och som sedan sänds till handläggande personal.

Vår Fastighets- och störningsjour kan du ringa för att göra akuta felanmälningar på tel. 0141-21 95 40.

Vardagar: 16.00 - 08.00
Helger: 00.00-24.00

AKUTA FELANMÄLNINGAR

För akuta felanmälningar kan du ringa vår fastighet- och störningsjour på tel. 0141-21 95 40

Vardagar: 16:00-08:00
Helger: 00:00-24:00

Beskrivning på felanmälan

Ladda ner PDF-beskrivning här >>

Telefon 0141-655 855 
E-post: info@platen.se
Platensgatan 1, Box 33, 591 21 Motala

Bostadsstiftelsen Platen är ett stort företag i förhållande till Motalas storlek. Vi är en viktig aktör på den lokala hyresmarknaden och har drygt 20 % av ortens befolkning boende hos oss. Vår affärsidé är att erbjuda lägenheter för alla generationer, på ett hållbart och ett klimatsmart sätt.

© Bostadsstiftelsen Platen    |    Kontakta oss    |     Sitekarta    |    Om webbplatsen   |   GDPR   |   Bildbank  |   PS  |  SL