MINA SIDOR - LOGGA IN    |     KONTAKTA OSS    |     JOBBA HOS OSS    |     DRIFTSINFORMATION ”facebook””youtube””Linkedin”

 

ARKIV

OMREGISTRERING FÖR ATT ANVÄNDA MINA SIDOR

Publicerad 2016-05-13

Du som tidigare haft inloggning och lösenord till Mina Sidor, måste göra en omregistrering för att kunna använda sidorna i fortsättningen. Anledningen till att du måste omregistrera dig är att Mina Sidor är en del av det nya fastighetssystemet som började användas under vecka 19. Systemet kräver ett lösenord på sex tecken med både bokstäver och siffror för att öka säkerheten. På Mina Sidor finns också en förbättrad funktion som gör att du enklare kan göra en felanmälan direkt och att du dessutom kan följa ärendet bättre. Vi kommer att marknadsföra den lite tydligare inom några veckor, även om den fungerar redan idag. Välkommen till den uppgraderade versionen av Mina Sidor.

NYA UTHYRNINGSSYSTEMET ÄR IGÅNG

Publicerad 2016-05-09

Efter lite tekniska problem så är nu vårt nya uthyrningssystem igång. Vi ber omöverseende med de problem som detta skapat. Nu finns alltså möjligheten att registrera sig i det nya systemet. Har man tidigare varit registrerad, så kommer systemet att synkronisera med den tidigare intressetiden. OBS! Men man måste alltså registrera om sig, eftersom tidigare inloggningsnamn och lösenord inte gäller. Man registrerar om sig genom att trycka i övre högra hörnet, där det står Registrera dig. Fyll sedan i alla uppgifter och därefter är din registrering gjord och du kan söka uthyrningsbara objekt. Inga nya lediga lägenheter kommer att publiceras i systemet förrän tisdagen den 17 maj, så det finns inga lediga lägenheter att söka förrän på tisdag. Det är alltså gott om tid för att registrera sig. För att kunna tillgodoräkna sig sin nuvarande intressetid måste en nyregistrering ske senast den 10 maj 2017, dvs inom ett år.

ÄNDRADE ÖPPETTIDER I VECKA 19

Publicerad 2016-05-03

Fredagen den 13 maj stänger hela företaget kl. 12.00. Vid akuta problem i fastigheten, när företaget håller stängt, kontakta vår fastighets- och störningsjour 0141 - 21 95 40.

UPPDATERAD INFORMATION FÖR DIG SOM VILL HYRA AV...

Publicerad 2016-05-02

Under perioden 2-10 maj kan du inte registrera dig om du vill hyra en lägenhet, ett garage/parkeringsplats eller förråd hos oss. Vi kommer inte heller lägga ut nya objekt för uthyrning under denna vecka. Vårt uthyrningssystem kommer att öppnas igen tidigast den 11 maj.

 

Telefon 0141-655 855 
E-post: info@platen.se
Platensgatan 1, Box 33, 591 21 Motala

Bostadsstiftelsen Platen är ett stort företag i förhållande till Motalas storlek. Vi är en viktig aktör på den lokala hyresmarknaden och har drygt 20 % av ortens befolkning boende hos oss. Vår affärsidé är att erbjuda lägenheter för alla generationer, på ett hållbart och ett klimatsmart sätt.

© Bostadsstiftelsen Platen    |    Kontakta oss    |     Sitekarta    |    Om webbplatsen   |   GDPR   |   Bildbank  |   PS  |  SL