MINA SIDOR - LOGGA IN    |     KONTAKTA OSS    |     JOBBA HOS OSS    |     DRIFTSINFORMATION ”facebook””youtube””Linkedin”

 

ARKIV

BESÖK VÅR VISNINGSLOKAL - LYCKORNAS CENTRUM

Publicerad 2022-04-19

Vill du få en möjlighet att titta närmare på huset, hämta en broschyr att titta i eller kanske boka in ett besök med vår kundcenterpersonal? Då har vi öppet på följande tider: 

Kundcenter i PlatenHuset är öppet: tisdag den 12 april, tisdag den 19 april och torsdag den 21 april kl. 14.00 - 16.00.  

Visningslokalen i Lyckornas centrum, Storgatan 26 (granne med huset) är öppen: onsdag den 13 april, onsdag den 20 april och fredag den 22 april kl. 14.00 - 16.00.

AVGIFT PÅ VÅRA BESÖKSPARKERINGAR FRÅN OCH MED ...

Publicerad 2022-04-19

Många av våra hyresgäster har önskat att besök ska kunna stå längre på våra besöksparkeringar och att det varit besvärligt med det nuvarande systemet med tidsbegränsningar som gör att besökare behöver flytta bilen vid längre besök. Begränsningarna har funnits för att ingen ska använda besöksparkeringarna som en egen, privat parkering.

Vi hoppas att vi hittat en lösning som ska fungera för alla.  Från och med 1 maj inför vi betalning på samtliga våra besöksparkeringar. Vi tar då bort alla tidsbegränsningar. Istället kommer det att kosta 5 kr/h och max 50 kr/dygn. Så länge besökaren betalar avgiften går det bra att stå en timme, en dag eller flera dagar om så önskas.  Får du som hyresgäst besök över en helg (fredag – söndag) så kommer det alltså kosta totalt 150 kr för besökaren som då får ha sin bil på besöksplatsen utan att behöva flytta den någon gång.   

Vi kommer att ansluta oss till Easypark, som används av Motala kommun på deras parkeringsytor. Betalningslösningen blir alltså helt digital. Vi rekommenderar återkommande besökare att installera Easypark-appen som finns att ladda ner i Appstore (iPhone) och Google Play Store (Android).   Vi hoppas att det här ska vara en lösning som gagnar både hyresgäster och besökare.

HÅRT TRYCK PÅ VÅR HEMSIDA!

Publicerad 2022-04-12

Just nu har vi en väldig trafik på vår hemsida, särskilt på våra uthyrningssidor. Av det skälet kan sidorna vara svåra att nå, men vi jobbar på att lösa de tekniska problemen. Tack för ditt tålamod!  

NU LIGGER LÄGENHETERNA I HÖGHUSET I FACKLAN UTE ...

Publicerad 2022-04-12

Idag den 12 april släpper vi lägenheterna i höghuset i Facklan för bokning. Du kan boka direkt på nätet genom inloggning på Mina sidor. På hemsidan ligger synlighetsmaterial, bostadsväljare, lägenhetsritningar och bofaktablad. Senaste dag att boka sitt intresse är den 22 april. 

Vill du få en möjlighet att titta närmare på huset, hämta en broschyr att titta i eller kanske boka in ett besök med vår kundcenterpersonal? Då har vi öppet på följande tider: 

Kundcenter i PlatenHuset är öppet: tisdag den 12 april, tisdag den 19 april och torsdag den 21 april kl. 14.00 - 16.00. 

Visningslokalen i Lyckornas centrum, Storgatan 26 (granne med huset) är öppen: onsdag den 13 april, onsdag den 20 april och fredag den 22 april kl. 14.00 - 16.00.   

PÅSKLOV - DETTA HÄNDER I VÅRA OMRÅDEN

Publicerad 2022-04-11

PÅSKLOVSCIRKUS I VÅRA OMRÅDEN

Under påsklovet planerar Motala kommun för cirkusföreställningar i våra bostadsområden. Föreställningen heter Cirkus Safari och artisterna kommer från gruppen Kaj Lindh Produktion.
EKÖN
Första föreställningen planeras till måndagen den 11 april kl. 15.00 på Ekön, vid spontanidrottsplatsen.
CHARLOTTENBORG
Andra föreställningen planeras till tisdagen den 12 april kl. 15.00 i parken utanför Charlottenborgs slott. 
VÄSTER
Och den tredje och sista föreställningen planeras till onsdagen den 13 april kl. 15.00 vid Gustavsviksparken på Väster.

Eventuella förändringar meddelas i Motala kommuns evenemangs- kalender.

FELAKTIGA HYRESAVIER FÖR MAJ

Publicerad 2022-04-07

På grund av tekniska bekymmer, så har rabatter för avstått underhåll inte kommit med på avierna som skickas ut under april och som gäller för maj månad. 

Det innebär att många hyresgäster fått en högre summa på sin avi för maj månad. Detta kommer att korrigeras till juni månads avi, dvs samtliga rabatter som hyresgästen är berättigad till under maj månad, kommer att finnas med på avin som delas ut i maj och som avser juni månads hyra istället. 

Vi ber om ursäkt för det besvär som detta orsakar dig som hyresgäst!  

VÅRA ÖPPETTIDER I PÅSK

Publicerad 2022-04-07

14 APRIL SKÄRTORSDAG 
- kl. 12.00 stänger hela företaget

15 APRIL LÅNGFREDAG
- Stängt  

16 APRIL PÅSKAFTON
- Stängt

17 APRIL PÅSKDAGEN
- Stängt 

18 APRIL ANNANDAG PÅSK
- Stäng

Vid akuta problem i fastigheten när företaget håller stängt, kontakta vår fastighets- och störningsjour TEL 0141 – 21 95 40.

VI ÖNSKAR ALLA EN GLAD PÅSK!

 

Telefon 0141-655 855 
E-post: info@platen.se
Platensgatan 1, Box 33, 591 21 Motala

Bostadsstiftelsen Platen är ett stort företag i förhållande till Motalas storlek. Vi är en viktig aktör på den lokala hyresmarknaden och har drygt 20 % av ortens befolkning boende hos oss. Vår affärsidé är att erbjuda lägenheter för alla generationer, på ett hållbart och ett klimatsmart sätt.

© Bostadsstiftelsen Platen    |    Kontakta oss    |     Sitekarta    |    Om webbplatsen   |   GDPR   |   Bildbank  |   PS  |  SL