MINA SIDOR - LOGGA IN    |     KONTAKTA OSS    |     JOBBA HOS OSS    |     DRIFTSINFORMATION ”facebook””youtube””Linkedin”

 

ARKIV

MILJÖKAMPANJ I VECKA 39 OCH 40

Publicerad 2016-09-21

Bostadsstiftelsen Platen satsar extra på information om vår miljö i våra områden.

I Kundenkäten 2015 fick vi många kommentarer om att det behövs mer information till alla om hur man sorterar sopor och att det ibland är väldigt skräpigt vid våra återvinningsstationer.

Vår personal får på vissa områden ägna mycket tid åt att hålla rent vid återvinningsstationer flera gånger i veckan. Tid som vår personal annars skulle kunna använda till att utföra reparationer eller utföra annan yttre skötsel.

I många återvinningskärl kastas också "fel" saker, vilket innebär att inte tömning av kärlen sker och det skapar problem med överfyllda kärl för er hyresgäster. Det leder också till onödigt ökade kostnader för företaget för sophantering.

Av det skälet gör nu Bostadsstiftelsen Platen en större satsning under de kommande veckorna, där miljövärdar iklädda gröna västar finns på plats vid ett antal återvinningsstationer i våra områden och de kommer att kunna ge information och hjälpa till med att förklara vikten av att lägga saker i rätt kärl.

Vi har även informationsmaterial som miljövärdarna kan dela ut, till de som är intresserade.

Miljövärdarna finns på plats vid återvinningsstationerna måndag - torsdag kl. 16.00 - 20.00 under vecka 39 och vecka 40.

Det här är en av de åtgärder vi genomför för att komma tillrätta med problemet. Satsningen kommer därefter att utvärderas. Vi planerar flera åtgärder och återkommer med mer information.

Läs mer om vårt miljöarbete här!

NU FUNGERAR MINA SIDOR IGEN!

Publicerad 2016-09-06

Vi har haft problem på vår hemsida med funktionen att logga in på Mina Sidor och att boka sig på lägenheter. Nu ska bekymren vara lösta och funktionen fungerar normalt igen.

ÄNDRADE ÖPPETTIDER VECKA 36

Publicerad 2016-09-01

Tisdagen och onsdagen den 6 och 7 september har Kundcenter stängt p g a utbildning. Den centrala felanmälan håller också stängt dessa dagar. Endast akuta felanmälningar tas emot på 0141 - 22 89 26.

 

Telefon 0141-655 855 
E-post: info@platen.se
Platensgatan 1, Box 33, 591 21 Motala

Bostadsstiftelsen Platen är ett stort företag i förhållande till Motalas storlek. Vi är en viktig aktör på den lokala hyresmarknaden och har drygt 20 % av ortens befolkning boende hos oss. Vår affärsidé är att erbjuda lägenheter för alla generationer, på ett hållbart och ett klimatsmart sätt.

© Bostadsstiftelsen Platen    |    Kontakta oss    |     Sitekarta    |    Om webbplatsen   |   GDPR   |   Bildbank  |   PS  |  SL