MINA SIDOR - LOGGA IN    |     KONTAKTA OSS    |     JOBBA HOS OSS    |     DRIFTSINFORMATION ”facebook””youtube””Linkedin”

 

ARKIV

VIKTIG INFORMATION FÖR DIG SOM ÄR INTRESSERAD...

Publicerad 2016-04-22

Detta mejl har gått ut till alla som står inskrivna i vårt intresseregister: UPPGRADERING AV UTHYRNINGSSYSTEMET KOMMER ATT FÖRBÄTTRA VÅR SERVICE Du är registrerad i vårt intresseregister som sökande av lägenheter, garage, förråd eller annat hyresobjekt. Under april och maj kommer Bostadsstiftelsen Platen att uppgradera sitt fastighetssystem för att förbättra uthyrningsfunktionen ytterligare. Det innebär att uthyrningsfunktionen kommer att vara helt avstängd under några dagar och att det inte går att registrera sin intresseanmälan eller boka sig på några objekt. Den 30 april är sista dag för registrering i vårt nuvarande system. Du som är intressent i vårt register idag och söker en ny lägenhet, garage, förråd eller annat hyresobjekt måste när det nya systemet tas i drift den 10 maj registrera om dig på vår hemsida för att kunna söka lägenheter igen. I det nya systemet måste du se till att du har uppdaterade kontaktuppgifter och du måste registrera en mejladress. Naturligtvis kommer du att få behålla din intressetid, under förutsättning att du gör det senast den 10 maj 2017. Om du har problem med att registrera dig i det nya systemet, kontakta Kundcenter via telefon 0141 – 655 855 eller via mejl: kundcenter@platen.se Personalen kan hjälpa till från och med den 10 maj. Under slutet av april och början av maj kommer Kundcenterpersonalen att delta i utbildningar, vilket kommer att begränsa öppettiderna i Kundcenter. Förändringar i öppettiderna annonseras på vår hemsida. Om dina kontaktuppgifter som finns registrerade i systemet idag är felaktiga och du inte nås av denna information, hänvisar vi till information på vår hemsida. Vi hoppas att du har överseende med att det kan uppstå störningar i verksamheten under systembytet. Motala 2016-04-22 Sandra Karlsson Kundcenterchef Ulf-Henrik Östlund Marknads- och kommunikationschef Information till dig som redan är hyresgäst hos oss (och som samtidigt står som intressent i vårt intresseregister) har gått ut via områdesbladet i april, som levererades tillsammans med hyresavin den 13-15 april. SAMMANFATTNING: Under perioden 30 april till 9 maj kan du inte registrera dig eller anmäla nytt intresse för att hyra ett objekt hos oss. Den 10 maj måste du som vill vara intressent i fortsättningen göra en ny registrering via Mina Sidor på vår hemsida Inga nya lägenheter kommer att publiceras under denna period. Om du har frågor eller problem vid nyregistrering, kontakta Kundcenter via mejl: kundcenter@platen.se eller via telefon 0141 - 655 855.

COMHEM-SÄLJARE AGERAR FELAKTIGT I PLATENS...

Publicerad 2016-04-07

ComHem har just nu en försäljningsaktivitetet i våra hus. Vi har fått ett antal telefonsamtal från våra hyresgäster om att dessa säljare är hotfulla, kräver tillgång till lägenheten, presenterar sig att de kommer från Bostadsstiftelsen Platen och använder argument om att det analoga systemet ska upphöra i våra fastigheter inom kort och att hyresgäster därför måste uppgradera sitt TV-utbud. Bostadsstiftelsen Platen har ett avtal om leveranser av de fria TV-kanalerna t o m 2018 och ComHem har inte aviserat någon förändring under avtalsperioden. Som hyresgäst behöver man alltså inte uppgradera något för att ha tillgång till de fria kanaler man har idag. Säljarna från ComHem som besöker våra fastigheter är inte från Bostadsstiften Platen och har ingen rättighet att kräva att få komma in i lägenheten. Vi har agerat mot ComHem om deras representanters olämpliga uppträdande.

 

Telefon 0141-655 855 
E-post: info@platen.se
Platensgatan 1, Box 33, 591 21 Motala

Bostadsstiftelsen Platen är ett stort företag i förhållande till Motalas storlek. Vi är en viktig aktör på den lokala hyresmarknaden och har drygt 20 % av ortens befolkning boende hos oss. Vår affärsidé är att erbjuda lägenheter för alla generationer, på ett hållbart och ett klimatsmart sätt.

© Bostadsstiftelsen Platen    |    Kontakta oss    |     Sitekarta    |    Om webbplatsen   |   GDPR   |   Bildbank  |   PS  |  SL