MINA SIDOR - LOGGA IN    |     KONTAKTA OSS    |     JOBBA HOS OSS    |     DRIFTSINFORMATION ”facebook”

NY UTHYRNINGSPRODUKT – PARKERINGSPLATS MED LADDSTOLPE

Under 2019 installerade vi en publik laddstation vid Charlottenborgs centrum. Efter att ha tillfrågat hyresgäster har vi uppmärksammat ett intresse för att hyra en egen parkeringsplats med laddstolpe. Under hösten/vintern 2020 planerar vi därför att installera fyra parkeringsplatser med laddstolpar i Gamla stan och lika många i Tegelviken. Dessutom kommer vi att ordna en-två platser vid fastigheten Solfjädern. Parkeringsplatserna kommer att ställas i ordning under förutsättning att de statliga bidrag som vi sökt beviljas. Uthyrning av platserna kommer att starta under 2021.
Anmäl ditt intresse till oss om du är intresserad av att få tillgång till en laddstolpe. Det kan vara någon av de laddstolpar vi planerar eller om du ser ett nytt behov i ditt bostadsområde. Kontakta oss på kundcenter@platen.se eller 0141-655 855

Laddstation i Charlottenborg

Projektet delfinansieras av Klimatklivet

Ladda din elbil hos oss

I Charlotteborg har vi en laddstation för elbilar som är tillgänglig för alla. Är du hyresgäst hos i Bostadsstiftelsen Platen kan du få del av vår rabatt vid laddning i Charlottenborg.

SÅ HÄR FÅR DU DEL AV PLATENS RABATT VID LADDNING I CHARLOTTENBORG

1. Registrera dig på E.ONs hemsida
https://register.eondrive.eon.se

2. E-posta till kundcenter ditt namn, e-postadress och bilregistreringsnummer för att få del av rabatten. OBS. Det är viktigt att samma e-postadress används vid registrering hos EO.N och Platen.

Kontakta oss via e-post: kundcenter@platen.se

Inom en månad får du din rabatt när du laddar vid vår laddstation i Charlottenborg.

Som hyresgäst hos oss betalar du 2,50 kr/kWh (ordinarie pris 4,50 kr/kWh).

Erbjudandet gäller för Bostadstiftelsen Platens hyresgäster.

Ladda ner rabatterbjudande som PDF >>

Varför har vi en laddstation för elbilar?

En hållbar utveckling är viktigt för oss på Bostadsstiftelsen Platen.
Under åren 2019–2020 har vi valt att arbeta aktivt med fem hållbara fokusområden. Ett av dessa fokusområden är att vi vill erbjuda våra hyresgäster laddstolpar då vi sett en ökad efterfrågan av dem.

Vi ser även de positiva effekterna av elbilar/laddhybrider, tex bidrar de till en bättre luftkvalitet genom minskade utsläpp av bland annat partiklar, kväveoxider och svaveloxider.

I dag är klimatförändringarna en stor global utmaning och vi vill vara med och bidra med att minska utsläppen av växthusgaser. Vår laddstation är öppen för våra hyresgäster och allmänheten, alla är välkomna.

Läs gärna mer om vårt hållbarhetsarbete i vår Årsredovisning 2018

Tel 0141-22 89 00 
E-post: info@platen.se
Platensgatan 1, Box 33, 591 21 Motala

Bostadsstiftelsen Platen är ett stort företag i förhållande till Motalas storlek. Vi är en viktig aktör på den lokala hyresmarknaden och har drygt 20 % av ortens befolkning boende hos oss. Vår affärsidé är att erbjuda lägenheter för alla generationer, på ett hållbart och ett klimatsmart sätt.

© Bostadsstiftelsen Platen    |    Kontakta oss    |     Sitekarta    |    Om webbplatsen   |   GDPR   |   Bildbank  |   PS  |  SL