MINA SIDOR - LOGGA IN    |     KONTAKTA OSS    |     JOBBA HOS OSS    |     DRIFTSINFORMATION ”facebook””youtube””Linkedin”

 

ARKIV

FÖRÄNDRING AV ERBJUDANDE PÅ PLATENKORTET

Publicerad 2018-10-24

Beli biltvätt är ett företag som funnits med ett erbjudande på vårt Platenkort under många år. Nu kommer företaget att säljas, vilket innebär att vi slutat sälja polletter i vårt Kundcenter. Om du har polletter kvar, så är de fortfarande användbara fram t o m 18 november.

Beli biltvätt avslutar därmed sitt erbjudande några veckor i förtid och kommer inte finnas med bland de företag som ingår i Platenkortet fr o m 1 december 2018 – 31 maj 2019.

ÄR DU NYFIKEN PÅ VÅRA NYA LÄGENHETER I GAMLA...

Publicerad 2018-10-18

Lördagen den 20 oktober kl. 11.00 - 14.00 arrangerar vi ett Öppet Hus i Kundcenter i PlatenHuset, Platensgatan 1.

Vi kommer att på ritningar kunna visa våra 42 nya lägenheter som står färdiga för inflyttning i december 2019. Tio lägenheter kan du se hur de ser ut möblerade i en 3D-miljö. I två av lägenheterna kommer du att kunna kliva rakt in och se dem färdigmöblerade i Virtual Reality. 

Vi berättar också vilket datum vi kommer att släppa lägenheterna för uthyrning. 

Välkommen till vårt Öppet Hus-arrangemang!      

FÖRSENADE OCH FELAKTIGA HYRESAVIER DENNA MÅNAD

Publicerad 2018-10-15

På grund av ett tekniskt fel hos vår systemleverantör, så kan denna månads hyresavi komma någon dag senare än normalt.
Det tekniska problemet består i att samtliga rabatter för hyresgäststyrt lägenhetsunderhåll saknas på denna månads avier. 

Enligt prognosen från vår leverantör, så kommer detta problem att vara löst till nästa avisering, som kommer i mitten av november. Då får du som hyresgäst rabatten för november retroaktivt på decemberhyran.  

OROLIGA HYRESGÄSTER HÖR AV SIG

Publicerad 2018-10-04

Vi har ännu en gång fått samtal från oroliga hyresgäster som fått besök eller samtal från personer som säger sig vilja byta ut nyckelbrickor/taggar. 
Dessa personer är inte från Securitas eller Bostadsstiftelsen Platen. 

Bostadsstiftelsen Platen har infört de s k taggsystemen i vissa fastigheter och arbetet pågår just nu i andra fastigheter. Det kan hända att Bostadsstiftelsen Platen behöver byta taggar, men inför ett byte får du en informationslapp från Bostadsstiftelsen Platen. Om du känner dig osäker kan du alltid fråga efter personens legitimation, om du inte känner igen den som kommer. Samtlig personal som har en säsongs- eller tillsvidareanställning har en giltig legitimation som de ska kunna visa upp.  Släpp inte in en person i lägenheten om du känner dig osäker. Lämna aldrig ut din tagg till en okänd person, taggen är en värdehandling, precis som en nyckel och du blir ersättningsskyldig om du inte lämnar tillbaka alla taggar när du flyttar.

Fortsätt gärna att höra av er till oss, om ni får påringningar eller besök av okända personer, så att vi kan försöka få stopp på dessa försök till bedrägerier. 

 

Telefon 0141-655 855 
E-post: info@platen.se
Platensgatan 1, Box 33, 591 21 Motala

Bostadsstiftelsen Platen är ett stort företag i förhållande till Motalas storlek. Vi är en viktig aktör på den lokala hyresmarknaden och har drygt 20 % av ortens befolkning boende hos oss. Vår affärsidé är att erbjuda lägenheter för alla generationer, på ett hållbart och ett klimatsmart sätt.

© Bostadsstiftelsen Platen    |    Kontakta oss    |     Sitekarta    |    Om webbplatsen   |   GDPR   |   Bildbank  |   PS  |  SL