MINA SIDOR - LOGGA IN    |     KONTAKTA OSS    |     JOBBA HOS OSS    |     DRIFTSINFORMATION ”facebook””youtube””Linkedin”

 

ARKIV

UTSKICKET OM HYRESGÄSTSTYRT UNDERHÅLL PÅ GÅNG

Publicerad 2018-09-28

För dig som är Platenhyresgäst, så kommer snart ett utskick i din brevlåda om hyresgäststyrt lägenhetsunderhåll (HLU). Det innehåller en mängd nyheter i år. Bland annat så kan du smidigt göra din HLU-beställning direkt inne på Mina sidor. 

Vi har sammanställt ett dokument med de vanligaste frågorna och svaren kring HLU och vi har tagit fram nya blanketter för beställning av köksluckor och handtag, bänkskivor och en blankett för golv. Dessa kommer också att finnas inne på Mina sidor inom kort. 

För att se utskicket, läsa de vanligaste frågorna och svaren samt titta på blanketterna, klicka här.  

SNART DAGS FÖR HYRESGÄSTSTYRT...

Publicerad 2018-09-10

Under hösten får alla hyresgäster möjligheten att påverka sin lägenhets underhåll, s k HLU. Tidigare år har vi endast sänt ut en papperskopia, som du som hyresgäst har kunnat fylla i och lämna in. Nyheten för i år är att du som hyresgäst kan göra din beställning via Mina Sidor. 

Just nu förbereds utskicket, eftersom alla även i år kommer att få en information på papper.
Dessutom förbereds Mina Sidor, där du ska kunna göra din beställning. Men just nu fungerar inte knapparna, du kan alltså inte beställa underhåll just nu, även om knapparna finns på mina Sidor. Det kommer att fungera när utskicket hamnar i din brevlåda. 

Om inget oförutsett inträffar, så delas HLU-pappren ut i slutet av september.  

FRÅGOR OM PARKERINGAR I VÅRA OMRÅDEN

Publicerad 2018-09-03

Fr o m 1 juni 2018 har Securitas tagit över ansvaret för all parkeringsbevakning för Bostadsstiftelsen Platens områden och parkeringsplatser. 
Omskyltning med kontaktuppgifter till Securitas pågår just nu i våra områden.

Förändringen innebär att om du upptäcker att någon står på din parkeringsplats, så ska du kontakta Securitas på telefon 0771 - 76 70 00. Det är alltså  Securitas som skickar ut sin personal. 

Förändringen innebär också att det är Securitas som "lappar" bilar som står felparkerade i våra områden, vilket innebär att du som parkerat bilen på en felaktig plats får en kontrollavgift. Avgiften ska betalas till Securitas. Eventuella klagomål på kontrollavgiften ska framföras direkt till Securitas på telefon 08 - 735 29 99.

 

Telefon 0141-655 855 
E-post: info@platen.se
Platensgatan 1, Box 33, 591 21 Motala

Bostadsstiftelsen Platen är ett stort företag i förhållande till Motalas storlek. Vi är en viktig aktör på den lokala hyresmarknaden och har drygt 20 % av ortens befolkning boende hos oss. Vår affärsidé är att erbjuda lägenheter för alla generationer, på ett hållbart och ett klimatsmart sätt.

© Bostadsstiftelsen Platen    |    Kontakta oss    |     Sitekarta    |    Om webbplatsen   |   GDPR   |   Bildbank  |   PS  |  SL