MINA SIDOR - LOGGA IN    |     KONTAKTA OSS    |     JOBBA HOS OSS    |     DRIFTSINFORMATION ”facebook””youtube””Linkedin”

 

ARKIV

CHATTEN PÅ HEMSIDAN BEHÖVER TA SEMESTER!

Publicerad 2024-02-29

Vår chatt ska åka till DubAI för att vila upp sig, fylla på med energi och nya svar. Men framför allt tänker chatten komma tillbaka mer intelligent än tidigare!

Den 2 maj är vår chatt tillbaka med nytt utseende och nya svar. Men vår chatt vill gärna få ett nytt namn när hen kommer tillbaka från semestern, eftersom hen vill göra en omstart i sitt chattliv med en ny, fräsch image. Har du förslag på vad vår nya vässade chatt ska heta?

Föreslå ett namn och mejla det till info@platen.se senast den 10 april, så kan du vinna fina priser. Glöm inte att skriva ditt namn och telefonnummer.

ANVÄND MINA SIDOR!

Under tiden som chatten har semester föreslår vi att du som behöver komma i kontakt med oss för att göra en felanmälan, för att hitta din hyresavi, för att uppdatera dina personuppgifter, för att boka dig på lediga objekt och så vidare använder dig av Mina sidor.

SÖK PÅ VÅR HEMSIDA OM DU VILL HA SVAR!

Vill du hitta aktuell driftinformation eller få svar på frågor, sök på vår hemsida - som redan har svaren på nästan allt och om du inte hittar svaret. Men du kan förstås skicka ett mejl till oss på info@platen.se

UTLOTTNING AV ENTRÉ- & MATBILJETTER TILL...

Publicerad 2024-02-20

Vill du vara med och heja fram våra bandykillar till fortsatt spel i Elitserien?

Du som är Platenhyresgäst kan vinna entré- & matbiljett till valfri match i IFK Motala bandys hemmamatcher i kvalet (1-10 mars).

Svara på frågan: Vad heter den avgående klubbchefen i IFK Motala Bandy?

Sänd in svaret tillsammans med ditt namn och adress till: ulf-henrik.ostlund@platen.se senast den 26 februari. Du kan också lägga en lapp med samma svar i brevlådan vid PlatenHuset för att delta i utlottningen. 

Vinnarna meddelas den 27 februari.

BEDRÄGERIFÖRSÖK I GAMLA STAN!

Publicerad 2024-02-01

Vi har fått indikationer på att personer försöker få tillträde till hyresgästers lägenheter i Gamla stan, genom att först ringa och hävda att de snarast måste in i lägenheten. Var noga med att inte släppa in personer i din lägenhet, utan att först kontrollera vem som vill besöka dig.  

Om du känner dig osäker, kontrollera gärna direkt med oss på Bostadsstiftelsen Platen först och kom ihåg att personal från Bostadsstiftelsen Platen alltid ska kunna visa legitimation.   

 

Telefon 0141-655 855 
E-post: info@platen.se
Platensgatan 1, Box 33, 591 21 Motala

Bostadsstiftelsen Platen är ett stort företag i förhållande till Motalas storlek. Vi är en viktig aktör på den lokala hyresmarknaden och har drygt 20 % av ortens befolkning boende hos oss. Vår affärsidé är att erbjuda lägenheter för alla generationer, på ett hållbart och ett klimatsmart sätt.

© Bostadsstiftelsen Platen    |    Kontakta oss    |     Sitekarta    |    Om webbplatsen   |   GDPR   |   Bildbank  |   PS  |  SL