Hem / OM OSS / Lediga tjänster

LEDIGA TJÄNSTER

Bostadsstiftelsen Platen är det allmännyttiga bostadsbolaget i Motala och förvaltar en yta om 430 573 kvm. Vi har 5 765 lägenheter och 173 kommersiella lokaler i portföljen samt en omsättning på drygt 370 Mkr. 

Vi har det förtroendefulla uppdraget att sköta, vårda och utveckla våra hyresgästers hem vilket ställer höga krav på oss och våra samarbetspartners. Vi ska erbjuda väl underhållna och framtidsinriktade fastigheter, bostäder och boendemiljöer. Vi är idag 85 medarbetare inom olika yrkesgrupper på Platen.

Bostadsstiftelsen Platen söker en chef till Byggservice

Byggservice är en utförarenhet till vår Förvaltningsavdelning gällande service, reparationer och stöd i olika byggtekniska frågor vilket innebär samverkan med vår förvaltning och våra områdeschefer.
Byggservice ingår i Bygg och teknikavdelningen och enhetschefen rapporterar till vår Bygg och teknikchef.

Rollen
Byggservicechefen leder och fördelar arbetet inom sin avdelning.
Du har en central funktion gällande byggtekniska frågor och samverkar med våra områdeschefer och andra funktioner internt men även externt.

Ansvarsområden 
Personalansvar över en grupp medarbetare bestående av snickare, ventilationstekniker, elektriker, Vs-reparatör, drifttekniker samt maskinförare.
Samordna och byggleda mindre byggprojekt, upphandla material och entreprenader inom ramavtal samt uppföljning av detta
Tillsammans med medarbetarna är du ansvarig för att arbeta fram mål för - och utveckla verksamheten, följa upp och utvärdera.

Kvalifikationer
Du som ska söka har en bakgrund inom bygg, anläggning installation eller annan byggtekniskt inriktad verksamhet med intresse för chefsjobb.
Du har bra kunskaper i Officepaketet och gärna erfarenhet av att ha arbetat i affärssystem eller liknande.
Ansvarskänsla, lösningsorienterad och fallenhet för att planera, samverka och leda andra är viktigare än lång erfarenhet.
Det är meriterande om du har en byggteknisk utbildning eller liknande på lägst gymnasienivå men vi ser gärna även ansökningar från dig med relevant yrkeserfarenhet.

Vi erbjuder:
Platen är ett stabilt öppet och vänligt företag som erbjuder en trygg anställning med ett omväxlande arbete i fina miljöer tillsammans med engagerade och trevliga arbetskamrater.
Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.  

Ansökan:
Om du tycker att det här ör ett jobb för dig och att du stämmer med vår profil vill vi gärna ha en ansökan innehållande ett personligt brev och Cv senast 2017-09-30.

Du söker genom att mejla till: soren.wik@platen.se

Frågor besvaras av: 

Personalchef: Sören Wik, 073-682 89 20, soren.wik@platen.se

Bygg och teknikchef: Karin Jönsson, 073-682 89 08, karin.jonsson@platen.se 

Facklig företrädare (Vision): Rikard Larsson, 073-682 89 72, rikard.larsson@platen.se

Bostadsstiftelsen Platen söker engagerad Fastighetsvärd

Rollen:
I samverkan med kollegorna på aktuellt förvaltningsområde ska du arbeta för att området upplevs som välskött med hög trivsel, boendekvalitet, service och nöjda hyresgäster.

Ansvarsområden:
Fastighetsvärden är huvudansvarig för den inre och yttre skötseln av våra fastigheter samt anläggningar i den yttre miljön.

Arbetet innebär att:
·         Du ansvarar för att med hög kvalitet utföra reparationer i lägenheter och fastigheter.
·         Du är ansvarig för att våra gårdar, grönytor, buskar och planteringar samt gemensamhetsutrymmen är mycket väl skötta och underhållna.
·         Utföra visst löpande underhåll och förebyggande arbete i våra fastigheter.
·         Du har eget ansvar för att ta emot, utföra och återrapportera service- och felanmälan.

Din profil:
Vi söker dig med utbildning på lägst gymnasienivå med inriktning fastighetsskötare alternativt annan teknisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet inom fastighetsarbete.
Du har bra kunskaper i Officepaketet, vana att arbeta med dator/telefon som hjälpmedel och uttrycker dig väl i tal och skrift.
Som person är du praktiskt lagd, ordningsam, strukturerad och tar ansvar för dina egna arbetsuppgifter men samverkar också på ett självklart sätt med dina kollegor.
Du har en hög social kompetens med förståelse och respekt för människors olika livssyn och livssituation.
Körkort med lägst b-behörighet är ett krav.

Vi erbjuder:
Platen är ett stabilt, öppet och vänligt företag som erbjuder en trygg anställning med ett omväxlande arbete i trevliga miljöer tillsammans med engagerade och trevliga arbetskamrater.
Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Ansökan:
Om du tycker att det här är ett jobb för dig och att du stämmer med vår profil vill vi gärna ha en ansökan innehållande ett personligt brev och ett Cv från dig senast 2017-09-30

Du söker genom att mejla till: soren.wik@platen.se 

Vi kommer att göra löpande urval vilket gör att tjänsten kan komma tillsättas före sista ansökningsdag.

Kontaktpersoner:
Personalchef Sören Wik Tel: 0141/22 89 20 
E-post: soren.wik@platen.se

Förvaltningschef Håkan Carlsson Tel. 0141-22 89 13
E-post: hakan.carlsson@platen.se

Facklig kontaktperson Stefan Ingesson, Fastighetsanställdas förbund Tel: 073-682 88 23 E-post: stefan.ingesson@platen.se

Sören Wik
Personalchef

Tel. 0141-22 89 20 
Mobil 073-682 89 20

E-post Sören Wik

Platensgatan 1, Box 33, 591 21 Motala
Tel 0141-22 89 00 | Fax 0141-532 46
E-post: info@platen.se

Bostadsstiftelsen Platen är ett mycket stort företag i förhållande till Motalas storlek. Vi är dominerade på hyresmarknaden och har drygt 20 % av ortens befolkning boende hos oss. Vår affärsidé är att erbjuda allsidiga, goda och prisvärda bostäder till alla.

© Bostadsstiftelsen Platen    |    Kontakta oss    |     Sitekarta    |    Om cookies  |   Bildbank