MINA SIDOR - LOGGA IN    |     KONTAKTA OSS    |     JOBBA HOS OSS    |     DRIFTSINFORMATION ”facebook””youtube””Linkedin”

 

ARKIV

VI SÖKER EN HÅLLBARHETSANSVARIG!

Publicerad 2023-03-24

Hållbarhetsansvarig till vår  nybildade utvecklingsavdelning. 

Gillar du utveckling, hållbarhets- och miljöfrågor och vill vara med på vår spännande resa? Då vill vi gärna ha en ansökan från dig!

Klicka här för att läsa mer om tjänsten!

Ansök senast den 16 april

VI SÖKER EN FASTIGHETSREPARATÖR! ...

Publicerad 2023-03-22

För att klara av arbetsuppgifterna är du en händig person som kan reparera vanliga fel i fastigheter och lägenheter. Du kanske har tidigare erfarenheter av arbetsuppgifterna, men du kan också vara nyutbildad inom fastighetsbranschen med en vilja och ambition att utvecklas tillsammans med oss.

Information om tjänsten finns här: Reparatör (platen.se) 

Välkommen med din ansökan! 

IDAG HAR HYRESAVIN DISTRIBUERATS PÅ DET NYA...

Publicerad 2023-03-08

Från och med idag hittar du din hyresavi för nästa månad på Mina sidor. Du som har en mejladress registrerad hos oss, har för säkerhets skull även fått avin till den registrerade mejladressen. 

Du som har begärt en pappersavi, som fr o m denna månad kostar 25 kr per månad, kommer att få den i brevlådan omkring den 15 mars. 

Inga förändringar har gjorts vad gäller betalningen av din hyresfaktura. Har du tidigare begärt autogiro, så kommer det att fungera som tidigare. Har du tidigare begärt att få din avi som e-faktura, så får du den till din bank, precis som tidigare.  

Genom denna förändring hoppas vi att fler ska kunna få sin avi i tid, att fler ska uppleva en bättre service och att färre ska behöva ringa till oss för att avin försvunnit i posthanteringen. 

För att läsa mer om hyresaviseringen, klicka här Betala hyran (platen.se)

VIKTIGT ATT UPPDATERA KONTAKTUPPGIFTER PÅ MINA...

Publicerad 2023-03-08

Viktig information!

Kom ihåg att uppdatera dina kontaktuppgifter (mejladress och mobilnummer) på Mina sidor för att kunna få din hyresavi digitalt. Logga in på www.platen.se   Vänliga hälsningar Bostadsstiftelsen Platen

EASYPARK FINNS KVAR HOS OSS

Publicerad 2023-03-01

De som parkerar på besöksparkeringarna i våra områden betalar idag med Easypark appen. Det finns inga planer idag att byta app-leverantör i våra områden. 

Motala kommun bytte betalapp på kommunens parkeringar den 1 mars. Det är inget som påverkar Bostadsstiftelsen Platens besöksparkeringar i dagsläget.

 

Telefon 0141-655 855 
E-post: info@platen.se
Platensgatan 1, Box 33, 591 21 Motala

Bostadsstiftelsen Platen är ett stort företag i förhållande till Motalas storlek. Vi är en viktig aktör på den lokala hyresmarknaden och har drygt 20 % av ortens befolkning boende hos oss. Vår affärsidé är att erbjuda lägenheter för alla generationer, på ett hållbart och ett klimatsmart sätt.

© Bostadsstiftelsen Platen    |    Kontakta oss    |     Sitekarta    |    Om webbplatsen   |   GDPR   |   Bildbank  |   PS  |  SL