Hem / OM OSS / Lediga tjänster

LEDIGA TJÄNSTER

Bostadsstiftelsen Platen är det allmännyttiga bostadsbolaget i Motala och förvaltar en yta om 428 726 kvm. Vi har 5 703 lägenheter och 171 kommersiella lokaler i portföljen samt en omsättning på drygt 370 Mkr. 
Vi har det förtroendefulla uppdraget att sköta, vårda och utveckla våra hyresgästers hem vilket ställer höga krav på oss och våra samarbets-partners. Vi ska erbjuda väl underhållna och framtidsinriktade fastigheter, bostäder och boendemiljöer. Vi är idag 84 medarbetare inom olika yrkesgrupper på Platen.

Bostadsstiftelsen Platen söker en Integrationsstrateg

Bostadsstiftelsen Platen har tagit ett strategiskt beslut om att aktivt arbeta för att skapa möjligheter till en bra integration för alla som bor i våra bostadsområden och därigenom också medverka till en positiv utveckling i Motala kommuns olika stadsdelar där vi är verksamma.

Som integrationsstrateg kommer du att ha en central roll i vårt arbete för att skapa förutsättningar för en god integration.

Du har ett övergripande ansvar för att bygga upp, driva, leda och samordna olika projekt och verksamheter som ska integrera kunskap om det svenska samhället och kulturell mångfald på ett sätt som leder till en ökad integration och mångfald inom våra bostadsområden.

Din profil

Vi söker dig med högskoleutbildning och examen inom integrations och mångfaldsstudier eller annan högskoleutbildning som arbetsgivaren kan bedöma som likvärdig.

Du har erfarenhet av projektledning och arbete med integrations och mångfaldsfrågor.

Det är viktigt att du är social, kommunikativ och trivs i en roll med många kontaktytor.

Du har körkort och gärna någon erfarenhet från fastighetsbranschen.

Vi erbjuder 

Platen är ett stabilt, öppet och vänligt företag som erbjuder en trygg anställning i trevliga miljöer med ett omväxlande arbete tillsammans med engagerade och trevliga arbetskamrater. Vi har flextid, friskvårdbidrag och erbjuder hälsoprofilsbedömningar mm.

Arbetsuppgifter:

  • Upprätta en integrationsplan
  • Utveckla och samordna Platens integrationsarbete
  • Initiera och driva olika projekt inriktade mot integration i våra bostadsområden
  • Samverka med olika aktörer till exempel Motala kommun, näringslivet, olika föreningar mm.
  • Utgöra ett strategiskt och operativt stöd internt i integrationsfrågor

Du ska naturligtvis inte arbeta dygnet runt och vara tillgänglig jämt, men arbete utanför vanliga kontorstider förekommer.

Självklart delar du vår värdegrund -Respekt -Engagemang - Delaktighet och Ansvar vilket präglar vårt förhållningssätt och verksamhet på Platen.

Tjänsten är placerad vid vårt Huvudkontor intill Vätterns strand centralt i Motala och ingår i företagets VD-stab.

Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Är du intresserad av tjänsten?

I den här rekryteringen samarbetar Platen med Experis. För mer information är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Marcus Kahanek på Experis, 011-19 43 54 eller  marcus.kahanek@se.experis.com

Du söker jobbet via nedanstående länk.
Välkommen med din ansökan!

Sören Wik
Personalchef

Tel. 0141-22 89 20 
Mobil 073-682 89 20

E-post Sören Wik

  

Platensgatan 1, Box 33, 591 21 Motala
Tel 0141-22 89 00 | Fax 0141-532 46
E-post: info@platen.se

Bostadsstiftelsen Platen är ett mycket stort företag i förhållande till Motalas storlek. Vi är dominerade på hyresmarknaden och har drygt 20 % av ortens befolkning boende hos oss. Vår affärsidé är att erbjuda allsidiga, goda och prisvärda bostäder till alla.

© Bostadsstiftelsen Platen    |    Kontakta oss    |     Sitekarta    |    Om cookies   |   GDPR   |   Bildbank  |   PS  |  SL