MINA SIDOR - LOGGA IN    |     KONTAKTA OSS    |     JOBBA HOS OSS    |     DRIFTSINFORMATION ”facebook” ”youtube”

Hem / FÖR DIG SOM BOR HOS OSS / Hyra och bo / Kundundersökning

KUNDUNDERSÖKNING 2021

VI VILL VETA VAD DU TYCKER!

Den 1 juni kommer du som bor hos oss och som senast den 1 maj hade en registrerad e-postadress på Mina sidor att få ett mejl från oss på Bostadsstiftelsen Platen, det är alltså vi som är avsändare. I mejlet finns en personlig länk, som du ska använda för att svara på årets kundundersökning via mobil, surfplatta eller dator. 

Vi vet att man ska undvika att trycka på länkar, när man inte vet var de kommer ifrån. Men nu vet du att det kommer en länk från oss, med en personlig länk som är ofarlig att trycka på.

Om du glömmer bort att svara kommer du att få upp till tre e-postpåminnelser från oss under juni månad, eftersom vi är väldigt intresserade av att veta vad du tycker.

I förra numret av Vi i Platen uppmanade vi dig som inte lagt in en e-postadress att senast 1 maj lägga in din e-postadress, eller en annan persons mejladress på Mina sidor, som kan ta emot informationen och därmed ge dig möjlighet att svara på undersökningen.

Liksom tidigare år kommer vi att lotta ut en fri månadshyra till två hyresgäster som väljer att svara på undersökningen.

FÖR DIG SOM INTE REGISTRERAT E-POSTADRESSEN I TID

Du som inte registrerat din e-postadress i tid och därmed inte fått något mejl från oss den 1 juni, men ändå vill vara med och svara på undersökningen, skicka ett mejl med ditt namn, din adress och en e-postadress. Skicka uppgiften till info@platen.se så skickar vi en länk till dig, så att du kan svara.

Om du inte har en egen dator, surfplatta eller mobil att svara på, så finns kanske möjlighet att låna en dator av en anhörig, på biblioteken, i skolan eller hos en förening. Tyvärr är våra områdeskontor och Kundcenter stängda på grund av coronapandemin, så vi kan inte erbjuda några kunddatorer.

Du som deltar på detta sätt i undersökningen kommer däremot inte vara med i utlottningen.

FAKTARUTA

Kundundersökningen görs vartannat år. Undersökningen är digital.    
I år öppnar undersökningen den
1 juni
och stängs den 1 juli.

Vi lottar ut två månadshyror bland dem som svarar.

Telelefon 0141-655 855 
E-post: info@platen.se
Platensgatan 1, Box 33, 591 21 Motala

Bostadsstiftelsen Platen är ett stort företag i förhållande till Motalas storlek. Vi är en viktig aktör på den lokala hyresmarknaden och har drygt 20 % av ortens befolkning boende hos oss. Vår affärsidé är att erbjuda lägenheter för alla generationer, på ett hållbart och ett klimatsmart sätt.

© Bostadsstiftelsen Platen    |    Kontakta oss    |     Sitekarta    |    Om webbplatsen   |   GDPR   |   Bildbank  |   PS  |  SL